Het Hoofdscherm van de applicatie
Het Itemcollectie scherm
Meer screenshots
Screenshots
HOE ZIET ZENLEX RADIO MANAGER ER UIT?
Niet alleen aan het uiterlijk van Zenlex Radio Manager is de nodige aandacht besteed, ook is nagedacht over een handige en gebruiksvriendelijke indeling van de schermen.
Het Itemcollectie scherm
Platen, commercials, infoblokken; Alles wat maar met audio te maken heeft overzichtelijk beheren in één scherm

Klik hier om de afbeelding in origineel formaat te bekijken.In het Itemcollectie scherm worden alle uitzendbare items zoals platen, jingles en commercials beheert.

In de linkerbovenhoek kunnen criteria worden opgegeven voor het aantal items dat in de lijst aan de rechterbovenkant dient te worden getoond. Op die manier kan een bepaalt item of een bepaalde groep van items worden opgezocht.

Door in de lijst op een item te klikken worden in het onderste gedeelte van het scherm de eigenschappen van het betreffende item weergegeven. Aan de hand van in totaal 7 verschillende ‘Cue-punten’ kan het programma zelf de overgangen tussen de verschillende items zo goed mogelijk maken, rekening houdend met het al dan niet mogelijk overlappen van de items. Er kan echter, voor de mindere critici, ook met slechts één markeringspunt worden volstaan.

Klik hier om de afbeelding in origineel formaat te bekijken.Voor ieder item kan een uitgebreide set aan informatie worden opgegeven, die kan worden gebruikt voor het leveren van rapportages aan bijv. de muziekrechtenorganisaties BUMA/STEMRA en SENA.

Met behulp van de Zenlex Radio Manager MP3 Import Wizzard kunnen in één keer grote hoeveelheden MP3 bestanden worden ingeladen, waarbij de informatie uit o.a. de bestandsnaam en de MP3 tags gebruikt kan worden. Zo hoeven titel, artiest, genre etc. niet handmatig te worden ingevoerd.

 
© 2022 Zenlex Media Solutions