Thuiswerken met Zenlex
Nieuwe module voor het produceren van meerdere totaalprogramma's en/of edities
Meer en meer stations kiezen voor Zenlex Radio Manager!
Happy Radio ruilt PC Radio in voor Zenlex
Zenlex voor Castricum 105
Urk FM kiest voor Zenlex Radio Manager
Zenlex voor Dance FM: The beat of Amsterdam
Radio 9 aan de slag met Zenlex Radio Manager
Zenlex in the Caribbean
<1-2-3-4>
Nieuws
ACTUELE INFORMATIE MET BETREKKING TOT ZENLEX MEDIA SOLUTIONS EN HAAR RELATIES
Nieuwe module voor het produceren van meerdere totaalprogramma's en/of edities

Zenlex Radio Manager is uitgebreid met een nieuwe module voor het produceren van meerdere totaalprogramma's en/of meerdere edities. Bij meerdere totaalprogramma's gaat het in principe om totaal verschillende content, terwijl bij edities het hoofdprogramma gelijk is (muziek, presentatie, etc.) maar zaken als reclameblokken en/of nieuws en informatie verschillend kunnen zijn. Een combinatie is ook mogelijk.

De verschillende totaalprogramma's kunnen gebruikmaken van dezelfde database voor muziek en andere items. Dat maakt dat het makkelijk is de gehele muziekcollectie voor de meerdere programma's te beheren en dat het niet nodig is een plaat meerdere keren in te voeren. Met de campagne planner van Zenlex Radio Manager is het mogelijk om commercials en andere items zoals nieuws en informatie te plannen over één of meerdere totaalprogramma's tegelijkertijd. Dit is ook mogelijk in combinatie met autoplanning.

Verschillende edities kunnen beschikken over verschillende geplande items zoals commercials, nieuws en informatie terwijl de inhoud van het hoofdprogramma in principe voor alle edities gelijk is. Een gedeeltelijk gelijk programma (bijvoorbeeld met speciale doelgroepprogramma's op bepaalde uren) kan echter ook. Hiervoor worden zaken zoals commercialblokken op lengte gesynchroniseerd. Dit synchroniseren kan op meerdere manieren plaatsvinden. Bijvoorbeeld met één of meerdere zogenaamde 'opvul items' van verschillende vaste lengte of met één item dat door het systeem in lengte mag worden ingekort om het precies passend te maken. Het is ook mogelijk een combinatie te plannen van commercials die op alle, enkele of één editie draaien.

Alle totaalprogramma's en edities zijn gemakkelijk te bekijken en te bedienen vanuit dezelfde vertouwde cliënt, in de studio of thuis via Internet. De totaalprogramma's en edities verschijnen in de lijst met 'sessies', waar nu al naast het live programma de openstaande voicetrack sessies en opname sessies worden weergegeven. Door op de naam te dubbelklikken kan snel tussen de verschillende totaalprogramma worden geschakeld.

De nieuwe module is vanaf heden leverbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met verkoop & support.

 
 [STARTPAGINA [ALGEMEEN [NIEUWS [PRODUCTEN [CONTACT [DISCLAIMER
© 2022 Zenlex Media Solutions