Zenlex Internet Manager
GEAVANCEERD ONDERHOUDS-SYSTEEM VOOR WEBSITES
Beschrijving Zenlex Internet Manager
Geavanceerd onderhoudssysteem voor websites

Zenlex Internet Manager is een totaaloplossing voor het bouwen en onderhouden van internetsites. Met behulp van Zenlex Internet Manager is het actueel houden en uitbreiden van de informatie op uw website een koud kunstje! Alle op de internetsite getoonde informatie is direct op de site zelf aan te passen. Hiervoor is geen enkele kennis van het bouwen of onderhouden van webpagina’s benodigd. Het leren van lastige programmeertalen als HTML of Javascript kunt u uzelf besparen! Ook gecompliceerde editors voor het maken van sites, zoals Microsoft Frontpage, Macromedia Dreamweaver of Adobe GoLive behoren tot het verleden. Met het Zenlex Internet Manager systeem beschikt u zorgeloos over een volwaardige, competitieve internetsite. Van eenvoudige site tot een complete internetwinkel!

Met Zenlex Internet Manager is uw website niet gebonden aan een standaard indeling van de webpagina’s.

Door middel van ‘editknopjes’ bij ieder artikel en bij de menuopties kunt u in een handomdraai teksten aanpassen, nieuwe teksten toevoegen of het menu uitbreiden. Nieuwe artikelen worden automatisch in de vormgeving en stijl van uw website weergegeven. De structuur van het artikel kunt u aanpassen via de geïntegreerde editor. Hiermee kunt u tevens links invoegen naar andere websites, e-mail adressen of bepaalde artikelen of pagina’s binnen uw eigen website.

Zenlex Internet Manager werkt met behulp van speciaal voor uw site gemaakte templates, waardoor de weergave van zaken als menu’s en teksten geheel kan worden aangepast aan uw bestaande huisstijl. Ook is het met behulp van meerdere templates mogelijk dezelfde informatie op meerdere plaatsen in uw website te gebruiken in een verschillende vorm.

Informatie die u op uw website plaatst wordt opgeslagen in artikelen. Deze artikelen kunt u desgewenst op meerdere pagina's van uw website gebruiken.

Om u een indruk te geven van de werking van Zenlex Internet Manager hebben we in een paar stappen toegelicht hoe u in een website gebaseerd op Zenlex Internet Manager nieuwe pagina's, menu's en artikelen aanmaakt. Klikt u hiervoor op één van de volgende menuopties boven- of onderaan deze pagina.

Wilt u direct meer informatie of een demonstratie van Zenlex Internet Manager, neemt u dan gerust contact met ons op.

 
© 2022 Zenlex Media Solutions