Gegevensautoriteit Natuur werkt aan nieuwe website
Radio Beverwijk stapt over op Zenlex
Haarlem 105, Radio Zamaneh, Ping FM, Radio Nunspeet en Rick FM kiezen voor Zenlex
Nieuwe website voor WEFTA
Zenlex levert website MARIFUNC
Nieuwe website voor Camping d`Olde Lantschap
Radio Kontakt kiest voor Zenlex
Zenlex Introduceert: Direct Fader Select
Vernieuwde website voor Holland Show
Zenlex sluit onderhouds-contract met IVM
<1-2-3-4>
Nieuws
ACTUELE INFORMATIE MET BETREKKING TOT ZENLEX MEDIA SOLUTIONS EN HAAR RELATIES
Haarlem 105, Radio Zamaneh, Ping FM, Radio Nunspeet en Rick FM kiezen voor Zenlex

De afgelopen weken hebben weer een aantal stations de keuze gemaakt voor Zenlex Radio Manager waar het hun radioautomatisering betreft.

Haarlem 105
www.haarlem105.nl

Haarlem 105 spant de kroon met maar liefst twee pakketten. Haarlem 105 is al sinds jaar en dag hét informatieve station voor Haarlem en omstreken. Naast hun reguliere programma verzorgt de Stichting Lokale Omroep Haarlem een tweede programma op de kabel, waarvoor eveneens Zenlex ingezet zal worden.

Radio Zamaneh
www.radiozamaneh.com

Radio Zamaneh is een Iraans radiostation dat vanuit Amsterdam uitzendingen verzorgt via internet en de korte golf, en zich daarbij vooral op de jongeren in Iran richt. Onder andere de programma’s De Wereld Draait Door en het NOS Journaal besteedden aandacht aan de start van het station. Zie ook het artikel op radio.nl

Ping FM
www.pingfm.eu

Dat radiomaken een leuke bezigheid is dat wisten velen al lang. Met de nieuwe mogelijkheden van internetradio is het nu ook echt mogelijk om een eigen radiostation op te zetten. En ook dan is een solide basis in de vorm van professionele automatisering geen slecht plan, zo vonden ze bij Ping FM.

RTV Nunspeet
www.rtvnunspeet.nl

RTV Nunspeet is één van de oudste lokale omroepen van Nederland. Al sinds 1986 is RTV Nunspeet actief, en dit jaar bestaat de omroep dus 20 jaar! Naar verluid heeft hun etherzender RCD keuringsnummer 001.  In de loop der jaren zijn ook de gemeente Harderwijk de gemeente Epe aan het ontvangstgebied toegevoegd. Na een jaar ervaringen met een ander Nederlandstalig systeem is uiteindelijk alsnog Zenlex aangeschaft.

Rick FM
www.rickfm.nl

Rick FM is de lokale omroep voor Uithoorn / De Kwakel en Groot Amstelland. De omroep is voortgekomen uit de piraten Radio Cyclus en Radio R.I.K, die sinds 1979 in de regio actief waren. De afkorting R.I.K. stond voor Radio Info de Kwakel. Vanaf 19 maart 1989 ging 'Radio RIK' verder als legale lokale omroep. In maart 1999 werd het tienjarig bestaan gevierd en op 1 september 2001 werd de naam gewijzigd in 'Rick FM' met als slogan: 'Vol-op het nieuws'!

 
 [STARTPAGINA [ALGEMEEN [NIEUWS [PRODUCTEN [CONTACT [DISCLAIMER
© 2022 Zenlex Media Solutions