Radio Beverwijk stapt over op Zenlex
Haarlem 105, Radio Zamaneh, Ping FM, Radio Nunspeet en Rick FM kiezen voor Zenlex
Nieuwe website voor WEFTA
Zenlex levert website MARIFUNC
Nieuwe website voor Camping d`Olde Lantschap
Radio Kontakt kiest voor Zenlex
Zenlex Introduceert: Direct Fader Select
Zenlex Radio Manager uitgebreid met losse spelers
Vernieuwde website voor Holland Show
Zenlex sluit onderhouds-contract met IVM
<1-2-3-4>
Nieuws
ACTUELE INFORMATIE MET BETREKKING TOT ZENLEX MEDIA SOLUTIONS EN HAAR RELATIES
Zenlex Radio Manager uitgebreid met losse spelers

Het radioautomatiseringssysteem van Zenlex, Zenlex Radio Manager, is uitgebreid met losse spelers. Op die manier kan het systeem, naast de al aanwezige live-assist mogelijkheden in het hoofdscherm, ook gebruikt worden als een set losse 'CD spelers'.

Het aantal spelers dat kan worden geopend is slechts beperkt door de hardware capaciteit van de computer. Het geluid van iedere speler kan naar een aparte geluidskaart (of subkanaal, bij multi-output kaarten) worden gestuurd en iedere speler kan apart met fader- of knopstart worden aangestuurd.

Bovendien is de speler zo ontworpen dat deze geheel geschikt is voor gebruik met touch-screens, inclusief het laden van een plaat in de speler.

Het selectiescherm beschikt over een keypad met letters, cijfers en speciale tekens waardoor het niet noodzakelijk is eerst het toetsenbord op te zoeken.

De speler beschikt over een uniek stapsgewijs pitch control systeem waardoor ook mixen prima gaat met alleen een touch screen. Met de drie stapgrootten is de pitch afwijking snel zeer nauwkeurig bij te stellen. Uiteraard is ook een pitch-bend functie aanwezig.

Naast items uit de Zenlex Radio Manager database kunnen ook losse audiobestanden worden afgespeeld. Op het moment dat een los bestand in de speler wordt geladen wordt dit bestand eerst automatisch gecueŽd. De cue-punten van zowel losse bestanden als items uit de database kunnen direct in de speler worden bijgesteld.

Klik hier†voor meer screenshots.

22-07-2006
 
 [STARTPAGINA [ALGEMEEN [NIEUWS [PRODUCTEN [CONTACT [DISCLAIMER
© 2018 Zenlex Media Solutions